Ratsastuspalvelut

nouse sinäkin ratsaille!

Tarjoamme ratsastustunteja niin aloittelevammille kuin kokeneillekin ratsastajille. Kenttätunneilla käydään läpi ratsastamisen perusteita, kentällä pystymme tarjoamaan koulu-, este- sekä istuntatunteja. Opetuksessa välittyy centered riding -tekniikka.

Tasoryhmiä on aloittelijaryhmistä kokeneempiin, lisäksi aikuisille pääsääntöisesti omat ratsastusryhmät. Järjestämme myös vammaisratsastusta. Tavoitteita ja mahdollisuuksia löytyy kaikille. Vaihtoehtona ryhmätunneille ovat yksityistunnit sekä paritunnit. Tuntien hinnat löydät hinnastostamme.

Huomioi, että Kotisalon talli ei vakuuta oppilaitaan, eikä ole velvollinen korvaamaan tapaturman kustannuksia.

Ratsastustunnit

Tarjoamme ratsastustunteja aloitteleville sekä kokeneille ratsastajille. Kenttätunneilla pystymme tarjoamaan koulu-, este- ja istuntatunteja. Vaihtoehtoina ryhmätunneille ovat yksityis sekä paritunnit.

Maastoratsastus

Tule nauttimaan Tammelan seesteisistä metsämaisemista hevosen selästä käsin! Meillä on tarjolla eripituisia- ja tasoisia reitti vaihtoehtoja. Hevosemme ovat turvallisia ja tottuneita maastoratsuja.

Talutusratsastus

Tarjoamme talutusratsastusta perheen pienimmille, ratsastuksen vasta-aloittaneille sekä erityistarpeita vaativille ihmisille ja ryhmille. Talutusratsastusta on mahdollista kokeilla niin pienellä ponilla, kuin isommallakin hevosella.

Liinatunnit

Liinatunneilla keskitytään ratsastajan istunnan ja tasapainon kehittämiseen. Liinatunneilla luodaan perusta oikeaoppiselle ratsastustekniikalle; ilman istuntaa ei ole ratsastajaa. Liinatunnit voi valita joko satulan kanssa tai vikellysvyöllä, jolloin tuntien sisältö on hieman erilainen.

Kyselyt ja varaukset

Emmi Halonen

044 212 9329

emmi.halonen@kotisalontalli.fi