Kesäleirit

Kesäleirit

Järjestämme joka kesä suosittuja kesäleirejämme eri teemoilla. Leirien aikana majoittuminen päärakennuksen leirihuoneissa. Tarjolla on maittavaa kotiruokaa, hauskoja leikkejä sekä paljon hevosten kanssa puuhailua! Jokaisella leirillä käydään myös retkeilemässä lähimaastossa.

Leirin varausmaksu on 50 €/ hlö, joka sisältyy näkyvään leirihintaan. Varausmaksu suoritetaan tilille (FI15 5025 0220 2495 51) saatuaan varmistuksen leiripaikasta. Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan myös osoite, puhelinnumero, mahdolliset allergiat ja ruokarajoitetiedot. Leireillä myös sisarale - 20€.

Loppumaksu tulee olla suoritettuna tilille leirin alkamiseen mennessä. Leirin alkaessa tuodaan tositteet (myös varausmaksu ) suorituksista. Varausmaksussa ei ole palautus- eikä hyvitysoikeutta.

Jos et ole varma, mikä leiri sinulle parhaiten sopisi, voit kysyä apua leirin suunnittelussa

Kaikki kesäleirit sisältävät:

  • Ratsastusta/hevostelua noin 2 tuntia päivässä

  • Hevosaiheista puuhaa, kuten Match show, irtohypytys jne.

  • Ruokailut (aamupala, 2x lämminruoka, iltapala)

  • Ulkopelejä ja leikkejä

  • Majoitus aitassa/tai päärakennuksen leirihuoneissa

  • Uimista ja saunomista

  • Hevosen hoitamisen teoriaa ja käytännön harjoittelua

  • Retkeilyä ja kotatuokion

  • Leirin päätteeksi leikkimieliset leirikisat ruusukkeineen

Yleisleiri 7.-9.6.21 (tÄYNNÄ) 14.-16.21 (täynnä!)

Yleisleirille ovat tervetulleet kaikentasoiset ratsastajat heppailutaustasta riippumatta. Leirillä käydään läpi perusasiat hevosista ja ratsastamisesta, joten se sopii hyvin myös ensi leiriksi. Ratsastajat jaetaan leirillä tasoryhmiin.

Yleisleiri

Kesto: 3vrk

Ratsastustaito: Aloittelija / Kohtalainen

Ryhmä: 6-8 hlö

Hinta: 270€/hlö

toiveleiri 1 21.-23.6.2021 (TÄYNNÄ!)

Leirin sisältö muodostuu toivetunneista, kuten maasto, esteet, länkkä, vikellys, ajo jne. Leirille osallistujilta vaaditaan kohtalaista ratsastustaitoa monipuolisen sisällön vuoksi.

Toiveleiri 1

Kesto: 3 vrk

Ratsastustaito: Kohtalainen

Ryhmä: 6-8 hlö

Hinta: 270€/hlö

toiveleiri 2 5.-8.7.2021 (Täynnä!)

Leirin sisältö muodostuu toivetunneista, kuten maasto, esteet, länkkä, vikellys, ajo jne. Leirille osallistujilta vaaditaan vähintään 10 vuoden ikää sekä hyvää hevosen käsittely- sekä ratsastustaitoa monipuolisen sisällön vuoksi.

Toiveleiri 2

Kesto: 4 vrk

Ratsastustaito: Kohtalainen/hyvä

Ryhmä: 6-8 hlö

Hinta: 340€/hlö

Aikuisten elämys viikonloppu (ehdota itsellesi parasta ajankohtaa!)

Aikuisille suunnattu elämys viikonloppuleiri. Leirin aikana nautitaan luonnosta, villiyrteistä ja eläimien kanssa puuhailusta. Ryhmän toiveiden mukaan myös ratsastusta kentällä tai maastossa. Leirin kruunaa sauna paljuineen ja tietenkin hemmotteluhoitoineen! Mikäli sinulla olisi jo 4-6 hengen porukka kasassa, tarjoamme 10% alennuksen koko ryhmälle.

Aikuisten elämys viikonloppu

Kesto: 2 vrk

Ratsastustaito: Ei pakollinen

Ryhmä: 4-6 hlö

Hinta: 200€/hlö