Kotisalon Talli

Hevoselämyksiä lapsista aikuisiin

Tallimme on lämminhenkinen koko perheen talli Tammelassa, Forssan vieressä. Pienellä maalaistallillamme pääset tutustumaan hevosharrastuksen monipuoliseen maailmaan rauhallisessa ympäristössä. Tarjoamme ratsastusmahdollisuuksia sekä leiritoimintaa ympärivuotisesti osaavilla ja kilteillä hevosilla. Olemme Green Care Finlandin jäsentalli.

Palvelut

Tarjoamme ratsastustunteja aloitteleville sekä kokeneille ratsastajille. Kenttätunneilla pystymme tarjoamaan koulu-, este- ja istuntatunteja.

Lue lisää..

Voimaannuta itsesi luonnon ja eläinten avulla. Päivän aikana pääset mm. herkuttelemaan itse poimimillasi luonnon yrteillä sekä nauttimaan maalaissaunasta paljun kera.

Lue lisää..

Järjestämme kesän aikana useita leirejä. Leiriryhmien koko on n.8 henkilöä ja tavanomainen kesto kolme vuorokautta. Leirit sisältävät täyden ylläpidon.

Lue lisää..

Järjestämme kesäleirien lisäksi erilaisia teemaleirejä, kuten halloweenleirejä ja pääsiäisleirejä. Leirit järjestetään pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Lue lisää..

Hevoset

Opetushevosemme ovat kilttejä ja hyvin koulutettuja. Tallimme hevoset ovat meille tärkeitä ja niiden hoito sekä hyvinvointi otetaan huomioon kaikessa työskentelyssä, aina myös asiakkaiden kanssa.

Kuvagalleria

Kuvagalleriassa pääset tutustumaan talliimme, siellä oleviin hevosiin sekä katselemaan menneiden tapahtumien menoa. Olemme koonneet alapuolelle pikalinkit tallimme tärkeimmistä kuvista.

Yhteystiedot

Emmi Halonen

Yrittäjä, Centered Riding -ohjaaja,

Luonto- ohjaaja, liikunnan ohjaaja

044 212 9329


Elina Halonen

Ratsastuksen ohjaaja

044 0202993

Jos sinulla on jotain kysyttävää talliimme tai palveluihimme liittyen, niin soita vaan rohkeasti. Vastaamme mielellellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Kotisalon Talli

Kotisalontie 67

30100 Tammela

Y-tunnus: 2787651-2

Tilinumero: FI15 5025 0220 2495 51